Disclaimer 

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van High Tea Boetiek. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van High Tea Boetiek.
 
De op deze website getoonde informatie wordt door High Tea Boetiek met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. High Tea Boetiek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze website verstrekte informatie.
 
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. High Tea Boetiek behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

High Tea Boetiek is niet aansprakelijk voor de inhoud van de sites van derden welke gelinkt zijn met de website van High Tea Boetiek. De afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is derhalve niet toegestaan om, zonder toestemming van High Tea Boetiek (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen op de website aan te brengen.
 
High Tea Boetiek aanvaardt geen aansprakelijkheid in geval van storingen of onderbrekingen bij het gebruik van de website of de verzending van berichten.

Voor klachten en/of opmerkingen kunt u mailen naar: info@highteaboetiek.nl.

​High Tea Boetiek valt onder Lots of Balloons (KvK-nr: 60926589).

© 2014 - 2022 High Tea Boetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel